Root Herbs is in 2019 opgericht door Chen Yue, samen met haar man Ricky Bochem. Door hun krachten te bundelen hebben ze het fundament gelegd voor de hoge kwaliteitsstandaard van Root Herbs.

 

Ricky zorgt voor de inhoudelijke kennis. Nadat hij in Nijmegen de opleiding acupunctuur succesvol doorliep, heeft hij in China de vijfjarige opleiding Integratie Geneeskunde afgerond aan de Beijing University of Chinese Medicine (BUCM). Hij is vandaag de dag een gerespecteerd kruidengeneeskundige, acupuncturist en docent op de Shenzhou Open University of TCM.

 

Chen zorgt voor de dagelijkse bedrijfsvoering van Root Herbs. Zij onderhoudt persoonlijk contact met therapeuten en andere klanten, waarbij ze streeft naar maatwerk en optimale klanttevredenheid. Root Herbs wil een voorloper zijn op het gebied van snelle levering, kwaliteit en scherpe prijzen. 

 Samenwerking met therapeuten

Wij werken enerzijds op basis van therapeutische bestellingen. Concreet betekent dit dat Traditional Chinese Medicine therapeuten recepten bij ons indienen die wij vervolgens produceren voor hun cliënten. Geïnteresseerde therapeuten kunnen hieronder meer informatie vinden over onze werkwijze, een offerte aanvragen of direct een bestelling plaatsen.

Webshop

Kant-en-klare kruidenformules

Ook bieden wij kant-en-klare kruidenformules aan die wij zónder recept aanbieden in onze webshop. Omdat sommige formules niet geschikt zijn voor bijvoorbeeld kinderen of zwangere vrouwen, raden wij het altijd aan om bij het gebruik van Chinese kruiden een gespecialiseerde voorschrijver te bezoeken. De kant-en-klare formules verkopen we aan zowel therapeuten als direct aan de consument.

 

Overig aanbod

Naast Chinese kruiden is er in onze webshop plek voor andere thema's die ons na aan het hart liggen. Wij bieden onder andere bijzondere thee en Omega 3 olie aan, maar bijvoorbeeld ook acupunctuur en meditatie producten.