''Wij voorzien professionals met veel zorg van kwalitatieve Chinese kruidengranulaten.''

Therapeutische bestellingen

Naast het aanbod in de webshop levert Root Herbs ook therapeutische bestellingen. Dit betekent dat Root Herbs recepten produceert die door TCM-therapeuten worden voorgeschreven aan hun cliënten. Bij alle bestellingen wordt standaard het voorschrift van de therapeut en een lepeltje geleverd.

 

Kwaliteit

Root Herbs vindt het leveren van kwaliteit een ethische verplichting en daarom worden al onze granulaten in Zwitserland getest. Hierdoor voldoen de door ons geleverde granulaten aan de Europese zuiverheidseisen. De granulaten worden getest op: identiteit, zware metalen, pesticiden, aflatoxines en microbiologische zuiverheid.

 

Stazakken

Om de kruiden veilig te versturen en bewaren, wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige stazakken. Deze zakken zijn speciaal ontwikkeld om het risico op bederf door o.a. zonlicht, temperatuurverschillen en vocht tegen te gaan.

 

Onze leveringen kunnen zes tot negen maanden bewaard worden in onze 3-laagse stazakken, die na het vullen meteen worden geseald. Een bijkomend voordeel van het gebruik van stazakken is dat het pakketje vaak door de brievenbus past.

 

Levertijd

Root Herbs streeft binnen Nederland naar een levertijd van één à twee werkdagen. Wij houden in onze communicatie echter een levertijd van twee à drie werkdagen aan, omdat we dat vrijwel altijd kunnen waarmaken. Wij vinden het belangrijk om een betrouwbare samenwerkingspartner te zijn,

 

Beroepsvereniging

Root Herbs werkt in de regel samen met therapeuten die lid zijn van een beroepsvereniging. Bent u nog student? Informeer dan naar de mogelijkheden. 

 

Korting

Ben je therapeut en is de bestelling voor jezelf? Voor zelfgebruik geven wij TCM-therapeuten een korting van gemiddeld 20%.